HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT
CONPIROM

Membrii CONPIROM

Meniul paginii


Pagina principala

Despre CONPIROM

Membrii confederatiei

Acorduri

Stiri & noutati

Newsletter

Contacte

Stiri


ACORD DE COLABORARE ÎNTRE CONFEDERAŢIA PATRONALĂ DIN INDUSTRIA ROMÂNIEI - CONPIROM- ŞI CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BILATERALĂ ROMÂNIA-BRAZILIA ( BRACC )
În data de 03.08.2011 Confederaţia Patronală din Industrie, Agricultură,...


DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE COLECTIVA
C98 DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE...


LIBERTATEA SINDICALA SI APARAREA DREPTULUI SINDICAL
Conferinţa Generală a Organizaţiei Internaţionale a...


KOTRA Cyber Delegation
KOTRA funcţionează ca agenţie guvernamentală sud-coreeană şi are ca...


Informatii


Strategia CONPIROM

Patronatele în România

Legaturi interne


Webmail

Federatia Patronala din Industria Materialelor de Constructii - PATROMAT


Federatia Patronală din Industria Materialelor de Constructii - PATROMAT s-a înfiintat în decembrie 1991 prin liberul consimtământ al membrilor fondatori (8 organizatii patronale) într-o federatie patronala de ramură. Federatia Patronală din Industria Materialelor de Constructii “PATROMAT” este membru fondator al Confederatiei Patronale din Industria României “CONPIROM”

În prezent, în cadrul Federatiei Patronale din Industria Materialelor de Constructii “PATROMAT” sunt membre cinci asociatii si anume:

1. APPA - Asociatia profesională a producătorilor de agregate minerale din România

APPA s-a constituit ca urmare a contactelor avute cu U.E.P.G. (Asociatia Producătorilor de Agregate Minerale din Europa). Scopul asociatiei este de a promova în rândurile producătorilor din România experienta colegilor din Uniunea Europeană si din acest motiv a fost preluat sistemul de lucru al acestora pe patru sectiuni: Protectia si Sănătatea Muncii; Protectia Mediului; Tehnica si Standardele de calitate; Economic. Membri fondatori ai asociatiei : Carpat Agregate S.A., Carb S.A. , Grandemar S.A. , Lafarge Agregate si Betoane S.A. ,S.C.H. S.A. (Tarmac ), Holcim S.A., Agrocomp S.A.,Geiger Transilvania S.R.L. A.P.P.A. a aderat la “PATROMAT” în anul 2003 , iar presedinte este domnul Cătălin Gariuta.

2. APBR - Asociatia Producătorilor de Beton din România (înfiintată în 2003)

Asociatia producătorilor de beton din România a fost înfiintată în anul 2003 sub forma unei organizatii non - profit. Scopul general al asociatiei este să realizeze servicii pentru industria betonului, unde actiunea sub forma de grup este mai eficientă decât actiunea individuală. A.P.B.R. este formată din Membrii Producători si din Membrii Asociati. Membrii Producători sunt companii producătoare de beton care operează în România. Membrii Asociati sunt companii care oferă industriei betonului, produse similare si/sau servicii în România.

3. CIROM - Patronatul din Industria cimentului si a altor produse minerale pentru constructii din România (înfiintat în 1991)

Într-o perioadă foarte scurtă, după înfiintare au aderat la “CIROM” alte societăti comerciale din domeniul productiei cimentului , varului, ipsosului, azbocimentului produselor refractare, cercetării si proiectării si al productiei de piese de schimb pentru această industrie inclusiv al comercializării acestor produse. Membru în “CEMBUREAU” - Asociatia producătorilor de ciment din Europa.

4. MARMOROM – Organizatia Organizatia patronală a societătilor comerciale din domeniul extragerii, prelucrării si montării marmurei, granitului li pietrei de constructii, înfiintată în anul 1991. S-a înfiintat în anul 1991.

5. PREFAROM - Organizatia patronală a producătorilor de prefabricate si materiale din BCA, înfiintată în 1991.

Sfera de activitate cuprinde domeniile : prefabricate din beton, B.C.A., cărămizi si blocuri ceramice, tigle, obiecte sanitare, faiantă, gresie, materiale fonoizolatoare, materiale de placaj si alte substante nemetalifere. Federatia “PATROMAT” este reprezentativă conform Legii 130, si încheie Contract colectiv de munca la nivelul ramurii industriei materialelor de constructii.


Preşedinte: Dl. Mihai Rohan
Director Executiv: Anca Marginean

CONTACT:
Tel: 021.313.89.69.
Fax: 021.311.59.73.« inapoi la lista de membri

Membri


ACF

APMR

APREL

APROMECA

ASFOR

FEPACM

FPAR

FPSSPR

METALURGIA

NITROFOSFOR

PATROCONS

PATROMAT

PMI

RECOMAT

ROMPAP

STICEF

Legaturi utile


Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România - Brazilia
Guvernul Romaniei
Ministerul Economiei si Comertului
Ministerul Finantelor Publice
Ministerul Justitiei
Ministerul Muncii
Synerplus
HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT