HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT
CONPIROM

Membrii CONPIROM

Meniul paginii


Pagina principala

Despre CONPIROM

Membrii confederatiei

Acorduri

Stiri & noutati

Newsletter

Contacte

Stiri


ACORD DE COLABORARE ÎNTRE CONFEDERAŢIA PATRONALĂ DIN INDUSTRIA ROMÂNIEI - CONPIROM- ŞI CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BILATERALĂ ROMÂNIA-BRAZILIA ( BRACC )
În data de 03.08.2011 Confederaţia Patronală din Industrie, Agricultură,...


DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE COLECTIVA
C98 DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE...


LIBERTATEA SINDICALA SI APARAREA DREPTULUI SINDICAL
Conferinţa Generală a Organizaţiei Internaţionale a...


KOTRA Cyber Delegation
KOTRA funcţionează ca agenţie guvernamentală sud-coreeană şi are ca...


Informatii


Strategia CONPIROM

Patronatele în România

Legaturi interne


Webmail

Federația Patronală a Școlilor de Șoferi Particulare din România - FPSSPR


    Federatia Patronala a Scolilor de Soferi Particulare din Romania a fost infiintata in anul 1997, din initiativa reprezentantilor a 23 de scoli de soferi particulare, reprezentanti care au inteles ca numai uniti pot sa se faca auziti si ascultati de autoritatile statului cu atributii in acest domeniu.
     Totodata aparitia Federatiei a fost determinata si de necesitatea creerii unui organism capabil sa apere interesele scolilor de soferi si totodata sa acorde sprijin fiecarui membru al sau aflat in dificultate.
      Ulterior numarul membrilor afiliati a crescut astfel incat in acest moment avem afiliate scoli de soferi din aproape toate judetele. Sa nu credeti ca am fost acceptati cu usurinta, de la inceput, ca parteneri la luarea unor decizii importante in domeniu. Atat autoritatile din domeniul transportului rutier cat si autoritatile cu atributii in domeniul examinarii viitorilor conducatori auto din cadrul M.A.I., cu greu au inteles ca trebuie sa ne considere parteneri egali, care au un cuvant de spus in luarea tuturor decizilor ce privesc activitatea de autorizare si functionare a scolilor de soferi, de pregatire si de examinare a viitorilor conducatori auto.
      Acum nu se ia nici o decizie importanta fara ca reprezentantii nostri sa nu fie consultati, chiar daca, uneori, este nevoie de un efort sustinut din partea noastra, pentru a ne impune punctul de vedere. In majoritatea deciziilor adoptate, aproape toate propunerile noaste au fost insusite si se regasesc in actele normative emise in acest domeniu, ceeea ce confera Federatiei noastre prestigiu si respect din partea celorlalti parteneri precum si a membrilor sai.
      Federatia Patronala a Scolilor de Soferi Particulare din Romania a fost, este si va ramane un organism viu, deschis permanent afilierii tuturor acelor scoli de soferi care dau dovada de seriozitate in activitatea de scolarizare a viitorilor conducatori auto si care acorda respectul cuvenit acestora. In acest sens stau marturie cele peste 60 scoli de soferi din aproape toate judetele tarii, afiliate ulterior.
      Acestea sunt numai cateva din obiectivele pe care Federatia le are permanent in vedere.
      Celelalte obiective le puteti gasi pe site-ul nostru in Statutul si Actul de infiintare al Federatiei.
    Presedinte: Dl. Mircea-Ilie GRIGORE   CONTACT : Str. Dambovnicului, nr. 34, sect. 4, Bucuresti Tel. 021.317.41.41 Fax 021.317.45.45 E-mail: office@patronatulscolilodesoferi.ro Site: www.patronatulscolilordesoferi.ro   


« inapoi la lista de membri

Membri


ACF

APMR

APREL

APROMECA

ASFOR

FEPACM

FPAR

FPSSPR

METALURGIA

NITROFOSFOR

PATROCONS

PATROMAT

PMI

RECOMAT

ROMPAP

STICEF

Legaturi utile


Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România - Brazilia
Guvernul Romaniei
Ministerul Economiei si Comertului
Ministerul Finantelor Publice
Ministerul Justitiei
Ministerul Muncii
Synerplus
HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT